weddingplanner

Weddingplanner

Met mij als weddingplanner hoeven jullie je niet meer druk te maken over de budgetten, de planning, het opstellen van het draaiboek of het contact en de onderhandelingen met leveranciers. Dat betekent gelukkig niet dat jullie geen hapjes of taart meer hoeven te proeven. Dat zijn natuurlijk de leuke onderdelen van de bruiloft plannen!

Dit is het totaalpakket voor bruidsparen die zich het liefst alleen bezighouden met de leuke kanten van het plannen van hun bruiloft. Jullie geven mij input over de sfeer of het thema en ik regel de rest.

Als weddingplanner sta ik in het gehele proces naast jullie en zorg dat de planning strak gevolgd wordt, zo verloopt jullie grote dag vlekkeloos. Input van het bruidspaar is belangrijk, ik wil dat de dag echt jullie als stel vertegenwoordigt. Maar dat betekent niet dat ik geen leuke en creatieve ideeën aandraag. Samen zullen we brainstormen over hoe de dag eruit komt te zien. Zo wordt jullie huwelijk een dag om nooit te vergeten!

Ook treed ik tijdens de dag op als ceremoniemeester. Zo kunnen vrienden en familie volledig genieten van de bruiloft en maak ik me druk over de leveranciers, het starten van de juiste muziek en alle andere randzaken.

Tijdens een intakegesprek bespreken wij samen jullie wensen en het budget, daarna maak ik voor jullie een begroting die we als basis voor de planning gaan gebruiken.

Als weddingplanner zorg ik voor:

Een duidelijke planning, professioneel draaiboek en goede prijsafspraken met leveranciers.

Afhandeling van de RSVP’s, locatiebezoek, contact met leveranciers en een uitgebreide ceremoniemeesterbrief.

Creatieve ideeën voor een unieke bruiloft die echt bij jullie past.

Een vlekkeloos verloop van jullie huwelijk zonder dat je iemand hoeft op te zadelen met de taak van ceremoniemeester.

Een goede bewaking van het budget, trouwen kost geld maar met wat slimme tips & tricks kun je een hoop besparen.